dimecres, 25 de juliol del 2012

1r PREMI EN EL CERTAMEN DE CULLERA

El passat 21 de juliol, La Unió Protectora Musical de Llombai aconseguí el 1r premi  en el Festival de Bandes de Múisca de Cine de Cullera.


Ací teniu els resultat amb les puntuacions:

Primer premi amb 324 punts: Unió Protectora Musical de Llombai i Unió Musical de Paiporta.

Segon Premi amb 309,5 punts: Unió Musical de Bigastro.

Diploma de participació  amb 298 punt per a l’Harmonia Societat Musical d’Alacant.

Després d'una calorosa desfilada la Banda de Llombai interpreta el seu programa  en un auditori que va fer patir els músics i director per l'acústica. No obstant, la interpretació fou magnífica i la sincronització amb les imatges de la banda sonora perfecta. Cap altra banda arrisca en la banda sonora, la sincronització fou mínima i en alguns casos nul·la. Respecte a la sonoritat no som els més adequats per jutjar donada la nostra condició de músics que estavem dalt de l'escenari, així que esperem els vostres comentaris a peu de plaça.

Tos els integrant de la Societats ens sentim molt contents i guanyadors d'un certamen que portàvem guanyat des de fa temps, quasi quasi des que començàrem a assajar. Volem dir que la dedicació i implicació de tota la gent que ha participat en el certamen ha estat molt adequada. No només parlem de músics i director sinó de tota la gent al voltant de la Societat. el socis els acompanyants, els ajudants en tots els àmbits... Llarga és la llista i la detallarem en un pròxim article així com el procés de participació en un certamen.

Ara de moment gaudim del merescut triomf i

ENHORABONA A TOTS




2 comentaris:

  1. Enhorabona a tots!!! Pel que fa a la sonoritat sembla que els que estàvem asseguts més avant no patirem la seua deficiència, molt comentada per tots. Sense ser gran entesa poc dubtaba de la qualitat de la nostra banda. Va ser impressionant la sincronització. Això sí, hem de dir, que estavem tots en gran tensió mentre tocàveu esperant que acabara sense cap fallo. Una nit inoblidable. Gràcies a tots els músics i a Miguel!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Núria pel teu comentari.Pel que fa a la tensió, crec que tots compartiem eixa tensió.

    ResponElimina