dimarts, 15 de maig del 2012

JUNTA GENERAL ANUAL

El divendres 11 de maig es celebrà la junta general ordinària de la Societat Unió Musical de Llombai.

 La junta directiva presentà els comptes de l'any anterior i el pressupost per a l'any en curs. Es destacà el descens d'ingressos en les subvencions provinents de les institucions oficials: Generalitat i Diputació. En els pressupostos del 2012 es preveu un repunt en les subvencions de la Generalitat, però ara per ara, el pagament de subvencions està en punt mort: la subvenció de 2011 encara no s'ha fet efectiva. També es comentà la situació perillosa que es prodria donar, sobretot en l'Escola, en cas de no fer-se efectiu el pagament en breu.

Els socis aprovaren el balanç anual.

Un altre punt fou l'eleció i renovació de la Junta directiva. Al no haver cap llista, la directiva actaul es manté en el càrrec. No obstant queda obert el termini per a la incorporació de nous membres. Els socis ratificaren la proposta.

En l'àmbit educatiu es destacà el bon funcionament de l'Escola. Quinze xiquets s'iniciaran amb els instruments el setembre pròxim.

També s'informà de la participació de la Banda en el III Certamen de Bandes de Cinema que es celebrarà el 21 de juliol a Cullera.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada