dissabte, 31 d’agost del 2013

MIGUEL ROIG: 10 ANYS DE DIRECTOR

El diumenge 18 d'agost la Unió Protectora Musical de Llombai realitzà el tradicional Concert de Festes. L'acte és una fita destacada de la Societat per a mostra al poble el treball de la banda. 
Francisco Fort li passa la batuta a Miguel Roig 
el 23 d'agost de 2003
Enguany, com ja fa uns quants anys, al front de la banda, dirigint-la i guiant-la estava Miguel, Miguel Roig. I és que enguany el nostre mestre i director complix 10 any al capdavant de la banda. Tot va començar l'any 2003, en el concert de Sant Antoni, Miguel codirigia la banda amb l'estimat Francisco Fort Fenollosa.  L'estiu del mateix any es feia càrrec de la banda com a director titular. Així, el 23 d'agost de l'any 2003 assumia la responsabilitat de la banda.
Durant estos 10 anys han passat moltes coses  que seria impossible de resumir en esta entrada. Però farem una breu revisada a la trajectòria excel·lent de Miguel. Hem de dir que 4 presidents amb les seues respectives juntes han donat suport al projecte del nostre mestre. I és que el treball constant i l'alta implicacio són dues característiques que marquen el treball de Miguel. Les mostres les hem vist al llarg de 10 anys: múltiples col·laboracions, innovacions, concerts certàmens i PREMIS... En els últims 10 anys, la banda s'ha presentat a cinc certàmens i n'ha guanyat quatre. A més, hem de destacar el premi a la Millor Banda de la Comunitat Valenciana, a l'obtindre la millor puntuació de totes les seccions, en el Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” l'any 2006.


Des d'ací  volem desitjar-li l'enhorabona i encoratjar-lo a seguir amb la tasca realitzada fins ara.
Per molts anys!!!



3 comentaris:

  1. Felicitar Miguel i que en siguen 10 més.

    ResponElimina
  2. Felicitats don Miguel !! me senc identificat en ixos 10 anys que dus dirigint a la banda ja que jo enguany també faig 10 anys com a music de la "protectora", esperem que siguen molts més!

    ResponElimina