dijous, 18 de juliol del 2013

ASSAJOS I MÚSICA A LA FRESCA

Si passeu prop dels Claustres i sentiu música, no vos estranyeu. Estem en ple estiu. Enguany, com l'any passat, eixim a la fresca a assajar. La banda prepara el Concert de Festes, la gran cita musical de l'estiu, i ho fa als claustres de l'església. Per als músics és una manera diferent. més fresca, de preparar el concert. Per als aficionats, els casuals, o els curiosos és una oportunitat d'eixir a pendre la fresca i d'escoltar música. Quin luxe! A més, així igual recuperem una vella tradició dels nostres pobles que a poc a poc va desapareixent :
EIXIR A PENDRE LA FRESCA.

La banda assajant l'estiu passat.
Continuem amb el tema musical i vos direm que per al Concert de Festes vos tenim preparades algunes sorpreses. Només vos podem avançar que girarà al voltant dels musicals.

Vos convidem a tots a aprofitar l'ocasió. La banda assaja habitualment dimecres i divendres entre les 10 i les 12 de la nit. A vegades l'hora s'avança a les 8 o les 9 de la vesprada. Només heu d'eixir al carrer i parar l'orella.

Vos esperem!

Ara vos deixim amb un tema musical gravat en l'últim concert realitzat. el del Mig Any. Es tracat d'una peça  per a dues trompetes i banda simfònica. Per un grapat de dolars, una obra que de segur que vos sona moltíssim.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada