divendres, 28 de setembre del 2012

PARTICIPA EN EL CONCURS I GUANYÀ...

LA VERSIÓ COMPARADA

Vos proposem un concurs. 
Penjarem dues versions del pasdoble Sabas de Rafael Sanz interpretades en certamens diferents. Hi haurà una interpretació del Certamen de València del 2006 i una del Certamen de Cullera del 2012.
Vosaltres haureu d'encertar quin color correspon a cada versió.

Entre els encertants es sortejarà un cap de setmana romantic (tot inclòs) en la paridera de l'Estepar situada en el terme municipal de Llombai. Aprofita l'ocasió (abans que es creme).

Esperem les vostre respostes
Podeu participar enviant un comentari o a l'enquesta del marge. (Els que voten a l'enquesta no participaran en el sorteig)

Sabas de Rafael Sanz


La versió taronja correspon a...



Sabas de Rafael Sanz



La versió blava correspon a ...

7 comentaris:

  1. mare meua que facil jeje, la versió taronja correspon al Certamen de Cullera 2012 i la versió blava al de València.

    ResponElimina
    Respostes
    1. victor;
      Mullat un poc més.
      Per què és així?
      Quina és la diferència?

      Elimina
  2. Ehhhh! músics que bé toqueu!!!,a mi m'esborronen ambdues versions,pero jo diria que la versió taronja és Valencia i la blava Cullera.
    Noelia.

    ResponElimina
  3. iee wnas!! jejeje, la versió taronja em pareix que es cullera y la blava valencia, i jo parle per la meua corda primer, donat que l'afinació del certamen de valencia entre els clarinets, va ser una cosa inmillorable i excepcional; i per altra part, els matiços crec que estan més ben definits al de valencia, es a dir el blau. No fa falta dir-ne tambe, que el blau es nota que estavem dins del palau, ...s'aprecia cada detall de l'obra (ARA FALTA QUE M'ENGANYE!!JAAJAJA)

    ResponElimina
  4. Clarament!!! Taronja: Cullera. Blava: València
    Sols hem d'escoltar la "Bombà" del principi. La Resonància que hi ha a un espai tancat com el Palau no es pot aconseguir a l'aire lliure. ( hem de tindre en compte que part d'eixa resonància pot ser deguda a un tractament digital)
    A banda d'això, els crits de Severino després del solo a Cullera son inconfundibles,jajajaja.
    A València no es sentia ni una mosca.

    P.G.

    ResponElimina
  5. La diferència ho han dit tot Coral i Girba, per a mi es tocà millor Sabas en València que en Cullera, també perque anava millor equipo i mos juavem un premi més prestigiós jejeje...Girba sent atra volta els aplaudiments de les dos versions i te donaràs compte que en València aplaudiren molt més i chillaren, sobretot la junta i Pablo Cursá que estava en primera fila jajaja, lo que pasa que se cent més de llunt ;D

    ResponElimina
  6. Després del solo en València no es va sentir ni una mosca, estavem tots amb els nervis a flor de pell.

    ResponElimina