dijous, 16 d’agost del 2012

CONCERT DE FESTES 2012


S'acosten les festes i un dels actes que realitza la banda és el Concert de Festes. Sol ser un concert destacat, tant pel repertori com per l'afluència massiva d'espectadors.
Públic del concert de l'any passat

Encara que tot s'ha de dir, estem molt orgullosos de l'afluència de gent als concerts de la banda que durant tot l'any és més que bona.


Banda i públic
Enguany el concert recuperà un espai on no es feien concerts des de fa temps. Es realitzarà en la plaça de l'ajuntament, a l'aire lliure. Es recupera així l'ambient de concert de Festes al carrer.


El repertori del concert també ens aporta novetats. Es tracta d'un concert de bandes sonores de pel·lícules acompanyades i sincronizades amb imatges dels films corresponents. S'instal·larà una pantalla en la plaça per poder visionar les imatges.

El públic assistent podrà rememorar l'èxit assolit en el Certamen de Cullera del passat mes de juliol (molt foren els acompanyats que no volgueren perdre l'oportunitat) o gaudir per primera vegada de la interpretació de l'obra guanyadora West Side Story. Completa el programa les obres que trobareu en el cartell anunciador.
Esperem, com sempre, un bona resposta per part de tots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada