divendres, 20 de gener del 2012

MÚSICA MESTRE: Últimes actuacions musicals

Últimes actuacions musicals. 
Des de les passades festes de Nadal, la Societat ha realitzat diverses actuacions.La primera que va tindre lloc fou les actuacions de solistes acompanyats de piano. Els solistes eren tots membres de la Societat. Tinguèrem l'ocasió, els afortunats d'assistir-hi, d'escoltar unes magnífiques interpretacions. Enhorabona a tots. En breu penjarem les seues actuacions.

La segona actuació fou de la Banda Juvenil. La bandeta realitzà un concert el 8 de gener de l'any nou.Una altra agradable vetlada que ens oferiren els més joves.


Per últim, el diumenge 15 de gener es realitzà el concert de Sant Antoni.Un magnífic  colofó. 

Em resulta difícil destacar algun moment i no voldria influir-vos en la vostra decisió. Per això vos inste a  que sigue vosaltres els que feu els comentaris.Animeu-vos i conteu-nos el millor moment, l'actuació més sorprenent...

2 comentaris:

  1. És molt difícil destacar un moment en concret ja que n'han sigut prou. Em va agradar molt l'obra per a tubes del concert de Sant Antoni. Julià diu que el que més li va sorprendre van ser les peces tan llargues que van interpretar el solistes acompanyats del piano, tan joves tots ells.
    Julià i Núria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Julià i Núria pel vostre comentari. Coincidisc amb vosaltres: és díficil destacar un moment, ja que el repertori ha sigut molt divers.

      Elimina